2 Daags vergaderarrangement op de Veluwe in Otterlo

Dit 32-uur vergaderarrangement op de Veluwe is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/ thee en een huisgemaakte lekkernij
  • Beamer, scherm, flipover en toolkit
  • Onbeperkt koffie/ thee/ ijswater/ pepermuntjes/ koekjes op zaal
  • Verfrissen van de zaal tijdens lunch en diner
  • Uitgebreide, lokale lunch voor betreffende dagen
  • 3-gangen keuze diner of BBQ
  • Snel WiFi
  • Parkeergelegenheid

Prijs: vanaf € 252,00 per persoon
De prijzen zijn exclusief de zaalhuur

Uitbreidingsmogelijkheden

Naast dit 32-uurs vergaderarrangement kunt u hier ook terecht voor 3, 4 of 5 daagse vergaderarrangementen.

De prijs van dit 32-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Vergaderen midden op de Veluwe

  Het hotel en vergaderaccommodatie is gevestigd in hartje Otterlo in een van de oudste herbergen op de Veluwe op slechts 700 van Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. De juiste plek voor harde werkers, bruggenbouwers, leergierigen, enthousiastelingen, smulpapen, fijnproevers, actievelingen en lekkerbekken die toe zijn aan een inspirerende, bemoedigende, belerende of productieve sessie.

Uw vergaderlocatie in Otterlo

Het hotel beschikt over 17 kamers, 3 vergaderzalen, een knusse bieb, grand cafe in huiskamerstijl en terras.

Voor een unieke, inspirerende locatie, informeer naar onze Boshut. Onze Boshut midden in de bossen op de Veluwe… een unieke vergaderlocatie op de Veluwe, een bijndere groepsaccommodatie midden in het bos, een beleving!

Op zo’n 2.5 km van ons Grand Café Hotel bevindt zich onze Boshut. Wat u zich hierbij moet voorstellen: een houten hut in het midden van het bos op de Veluwe. De paarden en onze eigen Schotse Hooglanders kudde loopt vrij rond op het terrein van de ‘Seintoren’. Uiteraard voor de regenachtige dagen beschermd door een stevig zeil en voor de koude dagen uitgerust met een groot vuur. Inspirerend en back-to-basic!

Uitbreiden met activiteiten

Wilt u uw arrangement uitbreiden met een ontspannen, actieve of teambuildingsactiviteit? Dat kan! Denk eens aan een frisse neus halen met de boswachter, een in- & outdooractiveit bij onze stoere broer Otterlo Events, een kookworkshop of bijvoorbeeld een paintbar. En dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Speelparadijs

Onze partner

Vergaderaccommodatie op de Veluwe

Ons gezellige vergaderlocatie ligt op slechts 950 meter van Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Hotel Kruller is een ideale locatie voor een inspirerende en van top tot teen verzorgde vergaderbijeenkomst. Het hotel ligt in hartje Otterlo, midden op de Veluwe, en is omringd door vele fiets- en wandelpaden voor een frisse neuw tussen de bedrijven door.

Kleinschalige vergaderlocatie

U zoekt een kleinschalige accommodatie, passende vergaderruimte, informele maar professionele service en kosteloos wifi? Hebbes!
Wij bieden 3 vergaderruimtes en veel mogelijkheden voor break-outs. Daarnaast hebben wij met in In- & outdoorlocatie Otterlo Events alle mogelijkheden in huis om uw bijeenkomst op te fleuren met een leuke, spannende, culturele of teambuildingsactiviteit.

Hotelkamers

Het hotel beschikt over totaal 17 hotelkamers bestaande uit 3 kamertypes, te weten: klein, middel en groot, gebaseerd op oppervlak en voorzieningen. De hotelkamers voorzien u in alle basisvoorwaarden voor een goed verblijf. Mocht uw gezelschap meer kamers nodig hebben dan hebben wij in onze groepsaccommodatie Witte Hoes, 50m verder, nog een 14 hotelkamers.